Working Class Heroes

Working Class Heroes is een nummer van John Lennon, een statement en misschien zelfs een doel. En nu ook het Recruitment Agency dat ik run. Ik ben Erik Bell, recruiter sinds 2006 toen ik startte bij een grote Engelse organisatie, om ruim een jaar later samen met 2 compagnons Uchoose te beginnen. Hoewel beide ervaringen grandioos waren, ging ik in 2011 solo met Working Class Heroes: recruitment zoals ik vind dat het moet: gespecialiseerd op 1 vakgebied (Mobile Development) en in een goede relatie met zowel kandidaten als opdrachtgevers én niet voor het kortetermijnresultaat. Maar uiteraard ook met veel plezier en mijn eigen draai.

Erik Bell

Wanneer je je eigen bedrijf begint, heb je een boel vrijheid. Deze benutte ik meteen door een jaar te gaan reizen. Dat je met de moderne technologie bijna overal ter wereld kunt werken, betekende voor mij dat ik door kon gaan met mijn werk – zij het op een laag pitje – en toch kon genieten van de schoonheid van plaatsen als de San Blas- en Galapagos eilanden, Antarctica, West-Papoea en vele anderen. Naast reizen houd ik erg van dingen waar ik energie van krijg. Dat zijn uiteraard vrienden en familie, maar ook festivals, de Tesla Model X, cult-voetbalclubs en de verscheidenheid aan mensen met wie ik via WCH in contact ben gekomen.

Izzy

Ik ben Izzy (eigenlijk Hot Fuzz It’s Izzy of Ozzles family) een Engelse Staff van 5 jaar oud. Volgens mijn stamboom ben ik een teef. Ik voel me echter niet vrouwelijk. Ik ga mee naar kantoor, waar een hok voor mij is gebouwd. Daar lig ik ook wel eens. Het liefst lig ik op mijn rug voor de voeten van vrijwel iedereen op kantoor. Alles voor een aai over mijn buik. Aan het eind van de dag ga ik samen met Erik weer naar huis. Ik sjok dan naast de fiets. Het valt me op zulke momenten vaak op dat Erik en ik niet dezelfde interesses hebben. Soms zie ik een tak of beter, een boomstam. Dan word ik extreem actief, terwijl Erik gewoon doorfietst. Die boomstam zeul ik evengoed mee en dan ben ik het gelukkigst. ’s Avonds na het eten plof ik op de bank en val ik in slaap. Ze zeggen dat ik snurk. Topdagen! Ik vind dat er niks mis is met kortetermijnresultaten.

Waarom WCH

  • Gespecialiseerd in mobile development Mobile Development is onze wereld en we kennen iedereen die hier iets mee doet.
  • Meer dan 10 jaar ervaring We weten hoe het proces gaat, wie we waar en wanneer moeten benaderen en wanneer we ergens gas moeten geven of juist een stapje terug moeten doen.
  • Meer dan 250 succesvolle cases We zijn goed in wat we doen en gaan zuinig om met de tijd die we krijgen van iedereen waar we mee samenwerken

Blog

Zo nu en dan plaatsen wij een blog.